Onsild messen 2023 efter omtale

TUSIND TAK FOR BESØGET TIL ONSILD MESSE 2023

873 besøgende og 49 udstillere slog rekorden

Sikke en Onsild messe vi lige har haft.

Jeg kan næsten ikke få armene ned efter at rekorden blev slået med 873 besøgende. Lørdag 333 voksne og 30 børn. Søndag 464 voksne og 46 børn. Det er 325 personer mere end i 2022.

Onsild messen kunne i den forgangne weekend den 18.-19.11. fejre 5 års fødselsdag i sin nuværende form med koordinator Dorte Rask Laursen i spidsen.

Dorte, der er barnefødt i Onsild overtog styringen af Onsild messen i 2018 og med en enkel aflysning da Corona havde sit indtog, så kunne der i år endelig fejres 5 års jubilæum. Det skulle markeres på bedste vis og det blev det, da Hobro Garden med 18 unge mennesker i flotte blå uniformer leverede varen søndag med “Congratulations” rundt i hallen. Dernæst en lille stående koncert med bl.a ”Bjældeklang”, ”Det er risengrød” & ”Til julebal i nisseland”.

Udstillerne blev ved med at melde sig til lige til det sidste. Vi nåede derfor op på 49 udstillere som havde et særdeles kreativt og flot udbud af alskens ting og sager i boderne. En af dem som meldte sig til på falderebet var Christina med sin Butik Your Spirit fra Assens på Fyn. Ud af de 49 udstillere var 22 nye ansigter.

Traditionen tro var der publikumsafstemning om at kåre bedste stand.  Det blev i år Karin Jensen, Gassum med sin flotte blomsterdekorations stand. En flot 2ér blev Knud Amdi Thomsen, Randers, der havde sine fine stenskulpturer med. På 3. pladsen var gengangeren Karen Meyer, Bjerringbro med flot patchworkudstilling. Henning Olesen med sit flotte trædrejer arbejde fik 4. pladsen. Endnu en ny på Messen Butik Skovlyst ved Rikke Skovlyst Frandsen, Klejtrup fik 5. pladsen for sin tøjbutik og sidst med ikke mindst gik 6. pladsen til genganger Anna-Grethe og Hardy Dahl, Nørager med deres fine kreative juleting.

Der var 52 personer, der havde stemt på standene og igen i år blev der foretaget en lille undersøgelse om hvordan publikum tog i mod Onsild Messen. 22 fandt den super og 23 god. 39 personer havde krydset af at de absolut ville besøge os igen. Mens 11 havde svaret måske. Derfor er årets samlede indtryk en særdeles veltilrettelagt messe, som folk var glade for at besøge.  Der er selvfølgelig småjusteringer, vi skal have kigget på med selve afviklingen.  Men den største udfordring er manglen på parkeringspladser omkring hallen.  Det må og skal vi have kigget på og allerhelst finde en fremtidsløsning på. For det er heller ikke i år blot de lokale som kigger forbi Onsild Messen.  Publikum var repræsenteret fra hele 21 byer ifølge undersøgelsen, hvor man kunne sætte kryds om man var fra Onsild eller skrive hvilken by man kommer fra.

I cafeen havde hjælper teamet travlt med salg af lækker lasagne, frikadeller og kartoffelsalat, pølser og æbleskiver, kaffe/the og sodavand.

En kæmpe tak til vore gode sponsorer Sparekassen Danmark, vognmandsforretningen Kurt og Carlo Christensen, Onsild Elteknik. Bitten slagter, Medisis, Madsens Gårdbutik og Onsild borgerforening, samt alle udstillere, som donerede gevinster til lotteriet. Ligeledes en stor tak til Onsild messens hjælpere. Udover Borgerforeningen hjalp flere med fra Onsild sangkor til at få Messen til at glide. Uden jer var det ikke muligt at få arrangementet op og stå. Stor tak også til Henning Hansen fra Aars for at tage harmonikaen med og sprede musik og julestemning.

Fik man ikke besøgt Onsild messen, så er der mulighed for at kigge ind på www.onsild-messe.dk og kontakte de enkelte stande for et eftersalg.