Onsild Messen 2021

ONSILD MESSE & JULEGAVEMARKED 2021

Onsild Messe & Julegavemarkedet 2021 klarede skærene med knap 300 besøgende.

Det var på et hængene hår, at Onsild Messen ikke blev aflyst som følge af den seneste tids udvikling af Corona. Var Messen planlagt en uge senere var vi blevet tvunget til at aflyse. Corona var helt klart skyld i at flere desværre blev hjemme og gik glip af en messe i topklasse.
Vi fik en kvalitetsmesse op at stå, hvad angår de særdeles flotte ting, som de 50 udstillere bidrog med søndag den 5.12. 2021. Hallen var booket helt af de maximale 60 borde, hallen kan bidrage med. Med flere måneders planlægning med at få arrangementet på benene var det derfor dejligt at vi nåede afviklingen. Udstillerne kom langt vejs fra som bl.a. Hurup ved Thy, hvor Inger Jensen stillede op med ikke mindre 8000 smykker. Hun og 27 andre var nye udstillere i forhold til 2019. En af de Hobros lokale nye udstillere var Søren Hammer Sørensen med firmaet Martillo, som gør sig gældende inden for smedeting af fineste karat. Også Krims Krams fra Banegårdsvej i Hobro var med første gang og bød på unikke flotte hjemmelavede ting fra kreative sjæle, der kommer i huset.
I selve Onsild bakkede de lokale også godt op lige fra Duelunds kniplerier, Toves Tupperware, Naumanns design, Ymens club II, Kirkens Korshær til Onsild Lokalhistorie, hvor alle var Onsild borgere som stod på standene.
Endnu en ny udstiller, nemlig Viborg Bryghus, Vocatus havde medbragt hjemmelavet mjødgløgg, som høstede megen ros.
Ellers bød standene på bl.a. også på smedejern med lyskæder, pileflet, patchwork, flotte malerier, professionelle plakater til hjemmet, kreative kort og indbydelser, lækkert børnetøj, garn i massevis, strikkede sokker mv., Perkunst og design af egne perlemønstre, Blomsterkranse og dekorationer, El- Scootere, Flettede hjerter og stjerner, Velkomststen, glaskunst i fin stil, vin og ølgaver, smykker i massevis, heraf også grønlandske, Tupperware, Kranio Sakral Terapi, skindprodukter, keramik og hjemmelavede julekreationer. Udenfor kom Per fra Stoholm og lavede brændte mandler og der var også pyntegrønt fra John i Tils. Kontakt til standene kan stadig fås ved at besøge hjemmesiden www.onsild-messe.dk
En tradition om smukkeste stand fortsatte også i år og det blev Svend Nielsen fra Løgstrup med 8 point som vandt det smukke julehjerte med gravering om ”Smukkeste stand 2021”. De øvrige smukkeste vindere blev nr. 2 med 6 point Karen Meyer fra Bjerringbro og hendes patchwork stand. På en 3. plads fulgte Martillo v/Søren Hammer Sørensen med 5 point og sin smedestand. En delt 4. plads kom der hele 3 med 4 point. Y´s mens club II Hobro, Margits pileflet fra Mejlby og Det lille blå hus fra Mariager. Sammen med stemmesedlerne for smukkeste stand var igen en marketingsundersøgelse i gang om bl.a. hvorvidt folk ønskede at besøge Onsild
Messen igen på baggrund af det de så. Det var dejligt at se at næsten alle lå i den gode ende med ”Absolut ja” til et gensyn.
Både udstillerne og en del lokale erhvervsdrivende havde skænket gaver til vores store lotteri, så at der blev over 100 gevinster samt flere gevinster også på indgangsbilletterne. Så herigennem en stor tak til alle sponsorer. Onsild Borgerforening hjalp godt til i løbet af dagen med afvikling af Onsild Messen samt medlemmer fra Onsild sangkor hjalp på forskellige poster for at messen skulle fungerer. Især muligheden for at udstillerne kan komme og stille an i Onsild hallen om lørdagen er et kæmpe plus, som giver meget mere ro på situationen søndag morgen. Igen i år havde Mariager bageri, Onsild OK Tanken og Mammen Mejerierne skænket rundstykker og ost til de morgenfriske inden Messen åbnede.
Allerede mandag morgen tikkede den første sms ind fra en udstiller om at det havde været en super god og veltilrettelagt messe. Det giver fornyede kræfter til at afvikle Onsild Messen næste år igen 2. søndag i advent på trods af lidt svigtende publikum og Corona i 2021.


Tusind tak til Erik Røgild fra ihobro.dk  for at linke til Onsild Messe fra hans foto hjemmeside med 1 mio billeder fra Hobro og omegn.


 

 

Årets spændende Onsild Messe & Julegavemarked melder om udsolgt af stande.

  • 51 udstillere gæster Onsild Messe 5. december 2021

Vi har her til messen 2021 et væld af særdeles gode og et varieret udbud af gaveideer, som udstillerne kommer med.  Kig på udstiller listen med de 51 udstillere, der gæster Onsild Messe i 2021. 29 udstillere er nye i forhold til 2019.

Alle stande er præsenteret enkeltvis på en special side Udstiller 2021.

Vi glæder os til at se både udstillere og publikum til årets Onsild Messe & Julegavemarked 2021.

På hjertelig gensyn 😀 

Dorte Rask Laursen

Koordinator for Onsild Messen 2021 for 3. sæson.

onsild.messe@gmail.com

Billedgalleri viser udstillerne og indtryk fra Onsild Messen 2019. Foto Erik Røgild, www.ihobro.dk.

 

This slideshow requires JavaScript.