Information

Omtale på Hobro´s netavis

Desværre havde Hobro ikke fået Onsild Messens omtale med i den faste ugeavis, som udkommer hver tirsdag, men heldigvis har de været søde at sætte omtale af arrangementet på netavisen for Hobro og for Nordjyske, som kan ses nedenstående:

Søndagens Onsild Messe får i høj grad også karakter af et julemarked, og det har øjensynligt indvirket positivt på udstiller-interessen. Omend det langt fra kun er nisser, der byder sig til på de i alt 50 stande i Onsild Hallen. Privatfoto

Messen åbner på søndag med 50 stande

ONSILD: Det var ikke uden betænkeligheder, Dorte Rask Laursen i sin tid påtog sig at stå for koordineringen af søndagens Onsild Messe i Onsild Hallen. Men noget kunne tyde på, at det åbenbart har været en god idé at flytte messen, så den nu også har fået karakter af et julemarked.

Kendsgerningen er, at der med 50 solgte stande bliver sat ny Onsild-rekord, når årets Onsild Messe åbner søndag formiddag.

Og mindst 2/3 af udstillerne er nye i forhold til tidligere, fremhæver Dorte Rask Laursen.

– Der kommer således udstillere fra bl. a. Sæby, Aabybro, Aalborg, Nibe, Randers, Aars, Nørager, Ulstrup, Karup og Viborg, men også lokalområdet er fint repræsenteret med stande fra bl. a. Onsild, Hammershøj, Rørbæk, Brøndum, Hobro og Valsgård, bemærker hun.

Udbuddet på årets Onsild Messe kommer til at spænde lige fra el-scootere over hjemmelavede julepynt & strømpenisser til stande for forskellige humanitære foreninger, og som noget nyt vil tre af standene i forbindelse med Onsild Messen byde på foredrag.

Det gælder GoldenSpirit v/Dina Nielsen, der fortæller om clairvoyant rådgivning, Tanke-feltet v/Jette K. Mortensen, der holder oplæg om META-sundhed, og ”Mulighedernes hus” – Den kreative skole, der orienterer om planerne for en ny aftenskole i Døstrup.

Til de første 100 betalende gæster, der møder mellem kl. 9 og 10 søndag, er der gratis rundstykker og kaffe/the, og derudover vil der dagen igennem kunne købes frokostretter, æbleskiver og kage samt drikkevarer, som Onsild Husmoderforening sørger for.

– Alt i alt er der virkelig blevet gjort et stort forarbejde for, at Onsild Messen skal kunne komme til at køre i år igen, og jeg vil derfor også kraftigt opfordre til, at folk bakker op om arrangementet.

– Jeg tror godt, jeg kan love, at der virkelig er mange flotte ting til salg på messen, og det er så vigtigt, at publikum møder op af hensyn til dem, som kommer og viser deres ting frem. Det er meget lettere at få dem til at komme igen en anden gang, hvis de føler, at de har haft noget ud af at deltage, påpeger en spændt Dorte Rask Laursen på vegne af Onsild Messen & Julegavemarkedet.

Se avisen her:  Hobro Avis