Markedsføring af Messen

Omkring Markedsføringsarbejdet op til Messen 2018.

De seneste måneder er der gjort rigtig meget for at tiltrække et stort publikum til Onsild Messe og Julegavemarkedet den 9. december 2018

  1. Etablering af hjemmesiden www.onsild-messe.dk  – hjemmesiden har formået at tiltrække rigtig mange og der har været 1700 besøg på under 2 måneder.
  2. Der er trykt 1000 A5 flyvers og et utal af plakater på A3, som er delt ud til private personer, forskellige forretninger i området og bred radius af Hobro og omegn, samt til  forskellige institutioner, skoler, flere idrætshaller, Biblioteker, hvor plakat for Messen hænger.
  3. Mange facebook grupper af byer i en omkreds af 50 km. fra Hobro er jævnligt blevet informeret omkring Messen de sidste par måneder op til Messen.
  4. Omfattende indlæg i Onsild Nyt – Kig og Lyt, som omdeles til samtlige husstande i de tre Onsild Byer og vil lægge på bl.a. OK tanken i Onsild og på Biblioteket i Hobro.
  5. Den lokale fotograf www.ihobro.dk har sat link på hans hjemmeside til Onsild Messen.
  6. En etableret arrangements facebook har mange både standholdere og private delt.
  7. Omtale er sendt til netavisen “Fjordavisen.nu”.
  8. Lokale aviser som Hobro Avis, Landsbyerne, Hadsund folkeblad, Møldrup Avis, Aars Avis, Viborg Nyt Randers avisen vil få tilsendt omtale af Onsild Messen.