Huskeliste for udstiller 2021

Kære udstiller på Onsild Messen 2021

Vi glæder os rigtig meget til at tage i mod dig til årets Onsild Messe og Julegavemarked.  Vi håber,  at du må få et godt salg på dagen og få gjort bekendt med at du eksisterer. Vi ved jo desværre at Corona er en udfordring for alle og måske kan den stigende smitte afholde nogen fra at møde op. Men vi har gjort hvad vi kan for at få omtalt Messen i forskellige medier, lokalaviser, Facebook, Kik og Lyt I Onsild.

Lidt praktiske ting i forbindelse med Onsild Messen

OBS !!!! Lørdag den 4.12. fra kl. 15.00-18.00 er der åbent for at komme og forberede sin stand. Forinden vil der være en standplan tilgængelig her på hjemmesiden senest ca.  8 dage før Messen, så du kan se hvor du er placeret på dagen.  Der er nødudgange og døre, der kan åbnes bagerst i Hallen, så at du kan køre om og læsse af. Og ellers foran hallen benyttes til aflæsning.

Søndag morgen den 5.12 fra kl. 08.00 er der åbent for at komme og forberede sin stand.

Gevinster aflevering:

Vi er så glade for din velvilje over donering af gevinster til vores lotteri.  Når du kommer enten lørdag eller søndag, så aflever den på præmiebordet ved indgangen til hallen, så vi kan afkrydse at du har afleveret gevinsten.

Parkering:

Der er desværre ikke så mange parkeringspladser ved hallen, men vi har fået lov til af Mariagerfjord Idrætsskole at parkere inde i skolegården på dagen, så det er forbeholdt jer udstillere at sætte bilen over der.  Se/klik på kort over Onsild hallen, skolerne mv.

Vi henstiller til, at der ikke parkeres foran hallen på de få pladser, der er her.  Det er forbeholdt af-og på læsning samt for handicappede,  som har brug for at komme tæt på.  Der er mulighed for at kunne parkere på OK tankens område med ca. 300 meters gang til Hallen i mindre omfang.

Forplejning:

Vi satser på,  at der er rundstykker og morgenkaffe for udstillere fra kl. 8.30. Der sælges frokost fra kl. 11.00- 14.00 eller så længe lager haves. Æbleskiver kan købes igennem dagen også.  Bestil gerne via formularen inden 1.12. om du ønsker frokost Klik her: Bestilling af mad på Onsild Messen

Husk i øvrigt selv at medbringe

  • duge til bordene 2×1 meter,
  • pyntning af stand, (husk at vi har konkurrence om flotteste stand)
  • tape (dog ikke kraftig tape på gulv)
  • stativer hvis der er brug for det.
  • Der må gerne bruges levende lys, såfremt man passer meget på.  Vi anbefaler dog kunstigt lys for at undgå brandfare.
  • Forlængerledning til jer bruger strøm. Men giv et praj en uge forinden af hensyn til strømfordeling.

Hallen har WIFI.