Huske liste for udstiller

Kære udstiller på Onsild Messen 2019

Vi glæder os rigtig meget til at tage i mod dig til årets Onsild Messe og Julegavemarked.  Vi håber,  at du må få et godt salg på dagen og få gjort bekendt med at du eksisterer.

Lidt praktiske ting i forbindelse med Onsild Messen

OBS !!!! Lørdag den 7.12. fra kl. 16.00-18.00 er der åbent for at komme og forberede sin stand. Forinden vil der være en standplan tilgængelig her på hjemmesiden senest ca.  8 dage før Messen, så du kan se hvor du er placeret på dagen.  Der er nødudgange og døre, der kan åbnes bagerst i Hallen, så at du kan køre om og læsse af.

Søndag morgen den 8.12 fra kl. 08.00 er der åbent for at komme og forberede sin stand.

Parkering:

Der er desværre ikke så mange parkeringspladser ved hallen, men vi har fået lov til af Mariagerfjord Idrætsskole at parkere inde i skolegården på dagen, så det er forbeholdt jer udstillere at sætte bilen over der.  Se/klik på kort over Onsild hallen, skolerne mv.

Vi henstiller til, at der ikke parkeres foran hallen på de få pladser, der er her.  Det er forbeholdt af-og på læsning samt for handicappede,  som har brug for at komme tæt på.  Der er mulighed for at kunne parkere på OK tankens område med ca. 300 meters gang til Hallen.

 

 

Forplejning:

Vi satser på,  at der er rundstykker og morgenkaffe for udstillere fra kl. 8.30. Der sælges varm frokost fra kl. 11.00- 14.00.  Bestil gerne via formularen inden 1.12. om du ønsker frokost Klik her: Bestilling af mad på Onsild Messen

Husk i øvrigt:

Selv at medbringe duge til bordene 2×1 meter, tape (dog ikke kraftig tape på gulv) stativer hvis der er brug for det. Der må gerne bruges levende lys, såfremt man passer meget på.  Vi anbefaler dog kunstigt lys for at undgå brandfare.

Der er strøm tilrådighed, husk forlængerledning og giv os et praj hvis du skal bruge strøm af hensyn til hvor du skal stå mht. standplads.  Hallen har WIFI.