Det sagde Standholderne…

Efter en veloverstået Onsild Messe og Julegavemarked er det rart at få lidt kommentarer knyttet til arrangementet.  Nedenstående kommentarer er sendt fra de standholdere som deltog på Onsild Messen 2018:

Vita og Torben Madsen, Sæby, Unik trædrejer

Hej Dorte.

Vi siger tak for en rigtig hyggelig søndag. En rigtig godt arrrangeret messe.
Det var en virkelig hyggelig dag, hvor der var styr på det hele.
Vi vil gerne deltage næste år, såfremt i arrangerer igen.

Rigtigt god jul, og godt nytår.

Kh
Vita og Torben


Anettes farvelader, Handest

Hejsa Dorte
Jeg tog mod til mig og meldte mig til Onsild messen 2018 af den simple grund at hvis jeg fortsat skulle male var jeg nødt til at afhænde nogle malerier.
Så jeg fik prissat 30 malerier i et leje så mine udgifter var dækket. Selve dagen oprandt og WAUW hvor var det fantastisk. Så mange forskellige stande med alt mellem himmel og jord. En lind strøm af besøgende hele dagen og en god snak med rigtig mange af dem. Super god stemning. Inden man så sig om var dagen forbi og tid til at opgøre resultatet. 14 solgte malerier…..det var så fantastisk en følelse at andre også kunne lide ens kreationer. Så det var ren win-win…..folk fik et maleri til små penge og jeg kan fortsætte med at male.
Jeg kommer ihvertfald gerne igen til et helt igennem gennemført arrangement. Indtil da kan jeg findes på Facebook…….Anette’s Farvelader