Det sagde Standholderne…

Onsild Messen 2019 efterlod sig et godt indtryk hos Udstillerne.  Nedenstående viser nogle kommentarer der efterfølgende er modtaget med tak:

Anne Lise Hansen, Sæby skriver:

Hej Dorte
Jeg har kun godt at sige om messen, det var rigtig hyggeligt .Det var første gang jeg var med ,jeg synes de besøgende tog godt imod mine ting, jeg solgte rigtig godt.
Det var en rigtig dejlig dag, tak til jer som stod for arrangementet .
Jeg ønsker jer alle en rigtig glædelig jul.🤶

 


 

Åse fra www.aktivstrikdesign.dk skriver:

Hej Dorte.

Tak fordi jeg måtte være med på Onsild messen. Det var godt organiseret og vi havde en god dag med et ok salg. Jeg vil gerne deltage igen til jul 2020.

MVH

Åse

AKTIVstrikdesign


 

Jette fra Naumann design, Onsild skriver:

Tak 👏👏 for det store stykke arbejde du og dine hjælper har gjort, det er også jeres fortjeneste at messen blev en rigtig god dag 👏👏 tak

 

 

 


Dorte Fogh Pedersen, Klejtrup skriver:

Hej Dorte

Tak for sidst, det var en rigtig fin messe, med mange besøgende. Jeg fik heldigvis solgt en del, og der var rigtig mange forbi min stand, til en snak. Der var også en rigtig hyggelig stemning mellem de standholdere jeg var i kontakt med, så alt i alt en rigtig dejlig oplevelse o
Til sidst men også vigtigt så er jeg da pave stol af at få en præmie for min stand, tak for det.

 


Efter en veloverstået Onsild Messe og Julegavemarked  i 2018 er det rart at få lidt kommentarer knyttet til arrangementet.  Nedenstående kommentarer er sendt fra de standholdere som deltog på Onsild Messen 2018:

Vita og Torben Madsen, Sæby, Unik trædrejer

Hej Dorte.

Vi siger tak for en rigtig hyggelig søndag. En rigtig godt arrrangeret messe.
Det var en virkelig hyggelig dag, hvor der var styr på det hele.
Vi vil gerne deltage næste år, såfremt i arrangerer igen.

Rigtigt god jul, og godt nytår.

Kh
Vita og Torben

 


Anettes farvelader, Handest

Hejsa Dorte
Jeg tog mod til mig og meldte mig til Onsild messen 2018 af den simple grund at hvis jeg fortsat skulle male var jeg nødt til at afhænde nogle malerier.
Så jeg fik prissat 30 malerier i et leje så mine udgifter var dækket. Selve dagen oprandt og WAUW hvor var det fantastisk. Så mange forskellige stande med alt mellem himmel og jord. En lind strøm af besøgende hele dagen og en god snak med rigtig mange af dem. Super god stemning. Inden man så sig om var dagen forbi og tid til at opgøre resultatet. 14 solgte malerier…..det var så fantastisk en følelse at andre også kunne lide ens kreationer. Så det var ren win-win…..folk fik et maleri til små penge og jeg kan fortsætte med at male.
Jeg kommer ihvertfald gerne igen til et helt igennem gennemført arrangement. Indtil da kan jeg findes på Facebook…….Anette’s Farvelader