Det sagde Standholderne…

Onsild Messen i 2022 blev endnu en gang et vellykket arrangement.  Læs her kommentarer fra Udstillerne om deres indtryk af Messen:


Kære Dorte. 

Det var virkelig et godt arrangement og jeg deltager gerne igen. Fik solgt for et pænt beløb.  vh. Tina, Sprogstimulastik

 

 

 

 


 

Foto: Erik Røgild

Hej Dorte

Tak for en rigtig god messe.

Vi kommer gerne til næste år.

Kh. Janne, Forever Aars

 

 

 


Hej Dorte

Igen i år en rigtig god messe, med en masse forskellige stande, hvor hver enkelte standende havde en god kvalitet på deres vare.

Vi tjente fint på vores stand, hvilket er rigtig godt da vi solgte ting for 50-75 kr. pr del. Vi kommer helt klart igen

Kærlig Hilsen
Dorte Fogh Pedersen 

 


Hej Dorte

Vi har følgende roser til julemessen:

Dejligt at der ikke var julemusik over højtalerne. Det har vi oplevet på andre julemarkedet, og det er vi bestemt modstandere af.

Harmonika-manden var til gengæld rigtig hyggelig og stor ros til ham. Han spillede rigtig godt og havde et stort repertoire.

God mad i caféen.

Fint med morgenbrød og kaffe. 

Standpris ok. 

Eneste til ris-afdelingen som vi kan komme i tanke om, er at lydstyrken på oplæseren af vindernumre var alt for høj, især om søndagen. Det var forstyrende, når man stod og snakkede med kunder.

Idé til kommende julemesse: Et bord med aktiviteter for børn. Fex flette/klippe julepynt. Lave juledekorationer. Og /eller man kunne lave nogle små workshops for børn på bestemte tidspunkter, som man kan melde sig på. Og hvor man betaler for materialerne. Jeg kunne fex godt tilbyde en workshop med pileflet eller rulning af bivokslys. Måske andre stadeholdere kunne lave tilsvarende. 

Alt dette for at lokke nogle flere børnefamilier til messen. De manglede lidt syntes vi. 

Mange hilsner

Bente og Henning 
Bakkebo biavl 
 


Foto: Gitte Hagsholm

Hej Dorte,

Tak for en rigtig flot arrangeret messe. Som nævnt for dig synes jeg, der var god afstand mellem de forskellige stande, og begge dage ganske fint flow af de besøgende. Personligt var det første gang, jeg deltog i en messe, og jeg håbede bare på bedst muligt salg til fordel for Carpe Diem. Og det lykkedes, jeg solgte ganske fint begge dage, så jeg har bestemt mod på at deltage til næste år.

Alt i alt et par dejlige dage med masser af snak med andre udstillere og de besøgende.

Sluttelig en rigtig glædelig jul samt et godt nytår.

Med venlig hilsen
Grethe Andersen
Tulipanvænget 5
Hammershøj
8830 Tjele

 


Hej Dorte.
Tak for din mail og interessen for hvordan det var gået os.
Jeg vil gerne takke for en rigtig god oplevelse ved, at være med på messen. Har mødt mange positive og rare mennesker, både standholder og blandt gæsterne. Syntes der var en god og rar stemning, som var hel specielt, det siger jeg tak for, det skyldes nok dig, som den du er.

Om jeg deltager igen, ved jeg ikke på nuværende. Jeg kender datoen og vender tilbage senere i så fald.

Med ønske om en god og velsignet jul og et godt nytår.
Rita Nørregaard

 


Onsild Messen 2019 efterlod sig et godt indtryk hos Udstillerne.  Nedenstående viser nogle kommentarer der efterfølgende er modtaget med tak:

Anne Lise Hansen, Sæby skriver:

Hej Dorte
Jeg har kun godt at sige om messen, det var rigtig hyggeligt .Det var første gang jeg var med ,jeg synes de besøgende tog godt imod mine ting, jeg solgte rigtig godt.
Det var en rigtig dejlig dag, tak til jer som stod for arrangementet .
Jeg ønsker jer alle en rigtig glædelig jul.🤶

 


 

Åse fra www.aktivstrikdesign.dk skriver:

Hej Dorte.

Tak fordi jeg måtte være med på Onsild messen. Det var godt organiseret og vi havde en god dag med et ok salg. Jeg vil gerne deltage igen til jul 2020.

MVH

Åse

AKTIVstrikdesign


 

Jette fra Naumann design, Onsild skriver:

Tak 👏👏 for det store stykke arbejde du og dine hjælper har gjort, det er også jeres fortjeneste at messen blev en rigtig god dag 👏👏 tak

 

 

 


Dorte Fogh Pedersen, Klejtrup skriver:

Hej Dorte

Tak for sidst, det var en rigtig fin messe, med mange besøgende. Jeg fik heldigvis solgt en del, og der var rigtig mange forbi min stand, til en snak. Der var også en rigtig hyggelig stemning mellem de standholdere jeg var i kontakt med, så alt i alt en rigtig dejlig oplevelse o
Til sidst men også vigtigt så er jeg da pave stol af at få en præmie for min stand, tak for det.

 


Efter en veloverstået Onsild Messe og Julegavemarked  i 2018 er det rart at få lidt kommentarer knyttet til arrangementet.  Nedenstående kommentarer er sendt fra de standholdere som deltog på Onsild Messen 2018:

Vita og Torben Madsen, Sæby, Unik trædrejer

Hej Dorte.

Vi siger tak for en rigtig hyggelig søndag. En rigtig godt arrrangeret messe.
Det var en virkelig hyggelig dag, hvor der var styr på det hele.
Vi vil gerne deltage næste år, såfremt i arrangerer igen.

Rigtigt god jul, og godt nytår.

Kh
Vita og Torben

 


Anettes farvelader, Handest

Hejsa Dorte
Jeg tog mod til mig og meldte mig til Onsild messen 2018 af den simple grund at hvis jeg fortsat skulle male var jeg nødt til at afhænde nogle malerier.
Så jeg fik prissat 30 malerier i et leje så mine udgifter var dækket. Selve dagen oprandt og WAUW hvor var det fantastisk. Så mange forskellige stande med alt mellem himmel og jord. En lind strøm af besøgende hele dagen og en god snak med rigtig mange af dem. Super god stemning. Inden man så sig om var dagen forbi og tid til at opgøre resultatet. 14 solgte malerier…..det var så fantastisk en følelse at andre også kunne lide ens kreationer. Så det var ren win-win…..folk fik et maleri til små penge og jeg kan fortsætte med at male.
Jeg kommer ihvertfald gerne igen til et helt igennem gennemført arrangement. Indtil da kan jeg findes på Facebook…….Anette’s Farvelader