• Information

  Plakater til Messen

  Der er lavet nye plakater og flyvers som frit kan gemmes på egen hjemmeside eller Facebookside: Højreklik på billedet og vælg GEM SOM på din pc. Plakat i A4 str. Plakat i A5 str.  

 • Information

  Gratis rundstykke og kaffe på Onsild Messen

  Til de morgenfriske bliver der mulighed for at komme og starte dagen med et gratis rundstykke og kaffe. OK Tanken ved René Greve er sponsor til rundstykkerne og Mammen Ost sørger for at vi får frisk ost på brødet.  Der er rundstykker til de første 100 personer der møder ind mellem kl. 9.00-10.00, så det er først til mølle princippet.

 • Information

  Stor opbakning af stande til Onsild messe

  Årets Onsild Messe og Julegavemarked der afholdes søndag den 9. december 2018 i Onsild hallen fra 10-16.00, hvor 42 spændende og forskellige stande står klar til at vise og sælge deres flotte ting frem. Her er alt fra hjemmelavede julepynt & nisser, garnsalg, unikke smykker, stort udvalg af lejlighedskort og trøjer med print, juledekorationer, salg af lys & glaskunst, keramik, Islandske øko lammeskind, smart nyt tøj og brugt tøj, Patchwork og knipling, Pileflet, Akrylmalerier, Tupperware, helse/wellness, Aronia, Unik trædrejning, Metasundhed, clairvoyant rådgivning, til salg af hjemmelavede bolsjer og brændte mandler.